ΠΡΟΦΙΛ - STUDIO SANDY

Go to content
Το κομμωτήριο Sandy στην περιοχή Ζωγράφου

Η κα Sandy, μία πολυδιάστατη προσωπικότητα, που εκφράζουν οι λέξεις ‘’πάθος’’, ‘’ενέργεια’’ και ‘’δημιουργικότητα’’ πιστεύει ότι τα μαλλιά είναι το δείγμα του χαρακτήρα , της διάθεσης και της εικόνας κάθε σύγχρονης γυναίκας.
Με μεγάλη εργασιακή εμπειρία από τα νεανικά της χρόνια στα ποιοτικότερα κομμωτήρια της Αθήνας, με φιλοσοφία της την άποψη ότι η γνώση και η εμπειρία δεν έχουν όρια και με την ικανότητά της να παντρεύει την αισθητική και την τέχνη διηύθυνε επί σειρά ετών το μετεκπαιδευτικό τμήμα της σχολής Π. Αμάραντος, παράρτημα της Ακαδημίας A.G.A.S. Μιλάνου.
Η ανάγκη έκφρασης την οδήγησε στη δημιουργία του δικού της κομμωτηρίου, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων όπου επί χρόνια με το ταλέντο της, τη φαντασία και την έμπνευσή της, συνεχίζει να δημιουργεί μόδα και νέες τάσεις.

Βαθειά γνώστης της παλέτας των χρωμάτων, δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις και συνδυασμούς φινέτσας και υψηλής αισθητικής.

Με ενεργή συμμετοχή σε πλήθος εκδηλώσεων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με παρακολούθηση των μεγαλυτέρων Ακαδημιών Κομμωτικής στην Ευρώπη, παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή των Ελλήνων κομμωτών, με το κομμωτήριο της να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των επιλεγμένων κομμωτηρίων της Αθήνας.Με πίστη ότι τα μαλλιά όπως και το δέρμα θεωρούνται ‘’υλικά’’ πολύτιμα, ζωντανά και ευαίσθητα και εξ αυτού, απαιτούν σεβασμό και περιποίηση με επιλεγμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και προηγμένης τεχνολογίας, χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα L’oreal Paris και Kerastase που εγγυώνται την απόλυτη ποιότητά τους.


Η κα Sandy δεν μπορούσε παρά να έχει συνεργάτες με εκπληκτικές και χαρισματικές προσωπικότητες, άρτια εκπαιδευμένοι και δημιουργικοί. Όλοι μαζί συνθέτουν την τέλεια Ομάδα με σμιλεμένες ιδέες, καλλιτεχνική διάθεση, φαντασία και πρωτογενή δημιουργικότητα για κάθε γυναίκα.

Λοχ. Γκανογιάννη 44, Ζωγράφου
210 7750435
210 7775477
Back to content